Intrebari si Raspunsuri

Intrebari si Raspunsuri2021-10-18T13:55:21+00:00
Ce este rasina?2021-10-18T13:51:35+00:00

Prin “rasina” ma refer la rasina epoxidica, care este un compus chimic obtinut in urma amestecului dintre rasina si intaritor, indeplinind anumite conditii de umiditate, temperatura, timpi de amestecare si gramaj. Rezultatul obtinut este o piesa tare, rezistenta la socuri, cu aspect de sticla sau apa, ce poate contine bule mai mari sau mai mici.

Florile sunt naturale?2021-10-18T13:55:39+00:00

Da, toate florile si plantele folosite sunt naturale, majoritatea fiind culese si presate personal sau lasate la uscat in ritmul lor natural. Culorile vii sunt obtinute prin vopsirea florilor cu coloranti lichizi sau spray-uri special create pentru lucrul cu plantele.

Se pot insera flori proaspete sau mancare in rasina?2021-10-18T13:56:29+00:00

Nu, deoarece atat florile proaspete, cat si alimentele contin umiditate si apa din ele fie va influenta negativ intarirea rasinii, fie va duce la schimbarea totala a culorii si texturii florilor sau alimentelor in timpul procesului de intarire al rasinii.

Cat de rezistente/durabile sunt produsele facute din rasina?2021-10-18T13:59:25+00:00

Am facut urmatoarele teste ca sa descopar acest lucru:
– Am dat drumul din mana pe parchet si pe gresie unor semne de carte – nu s-au spart, insa parchetul s-a infundat;
– Mi-au scapat din mana un inel si un capac de bomboniera, de la etajul 1, cazand pe ciment – nu s-au spart, insa capacul s-a zgariat in coltul pe care a cazut;
– O clienta mi-a spus ca fetita ei de doi anisori a aruncat pieptanul din rasina de mai multe ori si nu s-a spart.
– Dupa foarte multe cazaturi si lovituri de stanci, bratara lata din rasina s-a rupt in doua cand a cazut pur si simplu de pe masa pe parchet – deci, pana la urma s-a spart, insa dupa multe insistente neintentionate.
– O brosa creata din petala de crin pe care am aplicat mai multe floricele, acoperindu-le apoi cu rasina pe ambele parti, mi-a scapat pe parchet in timpul sesiunii foto. Am spus ca o ridic dupa ce pozez cealalta brosa pe care o aveam, insa intre timp am uitat de ea si am calcat-o cu cele 59 de kg ale mele. Nu a patit absolut nimic, desi eu m-am speriat foarte tare atunci. 

Concluzie: Sunt foarte rezistente, sunt durabile, insa, la fel ca orice lucru, daca posesorul le testeaza rezistenta de nenumarate ori, integritatea lor va fi afectata. Majoritatea testelor au fost nedorite, insa mi-au oferit si mie incredere in rezistenta si durabilitatea creatiilor mele.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top