Eu sunt Gabriela, iar Biella Biju este cea mai iubita creatie a mea.

Totul a pornit de la pasiunea mea fata de bijuterii. Imi doream sa port bijuterii speciale. Cum niciodata nu am avut probleme cu metalele purtate, am decis sa creez bijuterii din bronz, din otel inoxidabil si din argint, prin diverse metode, cu diverse materiale, unele reciclate, altele noi, in functie de model si inspiratie.
Usor, usor, de la o simpla joaca de-a margelitul am reusit sa creez modele ce atrag privirile, atrag complimente si pot fi purtate si la cele mai importante evenimente din vietile noastre.

De ce rasina epoxidica?

La cateva luni dupa ce am inceput sa ma joc cu pietrele semipretioase, sarmulite si alte materiale, m-am indragostit de rasina epoxidica, de ceea ce poate iesi atunci cand lucrezi cu ea si din acel moment mi s-a schimbat toata perspectiva.

Au urmat alte cateva luni de vazut tutoriale si citit articole si abia cand am avut incredere in mine m-am incumetat sa imi achizitionez toate cele necesare lucrului cu ea si sa ma apuc de treaba. Stiti cum e, cel mai mare critic al nostru suntem noi insine si tot noi ne punem si cele mai mari piedici in realizarea a ceea ce ne dorim. Asa ca am decis sa nu mi le mai pun.

La inceput am mai dat rateuri, aveam pretentia de la mine sa creez piese fara nicio bula, perfecte ca geamurile, insa usor, usor m-am convins ca acest lucru se poate intampla doar atunci cand lucrezi cu sticla, nu cu rasina si in niciun caz intr-un atelier micut si lucrand cu mana, fara aparatura sofisticata.. Asa ca m-am relaxat, incerc sa obtin cele mai clare piese, insa nu mai pun atata presiune pe mine si nu mai consider a fi defect tot ceea ce iese din mana mea. La urma urmei, toate sunt lucrate manual, mainile mai tremura, ochiul mai oboseste, iar micile imperfectiuni sunt de fapt dovada ca sunt om si toate creatiile contin o parte din sufletul meu.

De ce rasina epoxidica?
Deoarece cu ajutorul ei obtin bijuterii superbe, ornamente de casa si brad in care pot insera flori, portocale, cafea si multe alte elemente, obtinand piese rezistente, frumoase, ce vor dainui mult timp dupa ce eu nu voi mai fi.

Incep usor, in ritmul meu, cu bijuteriile (care sunt febletea mea) si continui explorand. Pe masura ce explorez noi orizonturi, Biella Biju creste frumos datorita bucuriei si pasiunii pe care le pun in tot ceea ce creez.

Hai sa crestem impreuna Biella Biju!

M-as bucura sa imi ramai aproape si sa imi fii sprijin in cresterea Biellei Biju dandu-mi un share pe pagina ta de Facebook, oferind cadouri realizate de mine celor dragi sau bucurandu-te chiar tu de creatiile Biella Biju.

Bijuterii unicat, facute de manutele mele

Bijuterii unicat, facute de manutele mele

Ador sa creez modele noi, mereu altele si de aceea foarte multe dintre creatiile mele sunt unicat. Cum imi place mie sa spun: Unice pe fata planetei!

Decoratiuni superbe, create in joaca

Decoratiuni superbe, create in joaca

Imi place sa ma provoc punand in practica ideile ce curg fara incetare, iar din aceste provocari iau nastere decoratiunile pentru casa, care sa fie si utile si frumoase foc si rezistente.