Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu Numarul din Registrul General: 18881 din data: 22/10/2021.

Dupa caz, datele personale posibile ce pot fi salvate in baza de date ale Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala sunt:

 • Nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon si adresa, care sunt necesare pentru emiterea facturii, awb (nota de transport), etc;
 • Parole, indicii pentru parole si informatii de securitate similar folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului online. Toate parolele sunt criptate si nu se pot vizualiza;
 • Date privind dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului www.biellabiju.ro si modul in care se interactioneaza cu produsele listate sau diverse pagini din site, exclusiv pentru oferirea unei experiente placute si personalizata fiecarui utilizator;
 • Date despre sistemul de operare, setari regionale, setari limba si IP, folosite pentru a genera o experienta de cumparaturi online cat mai placuta si pentru a proteja sistemul impotriva oricarui tipar de frauda.

Datele personale sunt stocate in Spatiul Economic European si pot fi transferate in afara acestui spatiu doar respectand legislatia in vigoare. Datele clientului sunt stocate pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani, iar in cazul emiterii de factura, 10 ani, conform legislatiei in vigoare.

Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala se obliga sa nu transmita, sa nu vanda si sa nu cedeze datele personale ale clientilor catre alte companii. Cazurile in care datele personale ale clientului sunt folosite de partenerii biellabiju.ro, sunt posibile si exclusive doar pentru serviciile Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt:

 • Informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului online www.biellabiju.ro;
 • Informarea despre produsele si promotiile biellabiju.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala;
 • Realizarea sondajelor de opinie cu privire la calitatea produselor/serviciilor.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice, precum: 

 • Aplicatia de gestiune a newsletterului, prezenta in magazinul online;
 • Bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi;
 • Salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la programele de fidelizare sau diverse concursuri organizate de catre Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala sau parteneri ai acesteia;
 • Formularul de inscriere la programul de fidelizare pentru magazinele Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala.

Optarea pentru abonarea la newsletterul biellabiju.ro implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de persoana juridica Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala.

Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala, cu care exista contracte in acest sens si care se obliga, prin acestea, sa protejeze aceste date.

De asemenea, Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala poate furniza datele personale ale utilizatorilor catre parteneri, in urma unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care se garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor date se face in conditii de siguranta conform cu legislatia in vigoare: servicii de curierat, servicii de marketing, servicii de plata/bancare sau alte servicii.

Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferte promotionale. De asemenea, prin newsletter, Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate sau furnizate catre Parchetul General si/sau Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Clientul se poate dezabona de la primirea newsletterului cand nu mai doreste prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • Prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter primit;
 • Prin trimiterea unui email la adresa contact@biellabiju.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

Metode de contactare Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala

In cazul in care clientul doreste modificarea datelor cu caracter personal, poate solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa contact@biellabiju.ro prin care furnizeaza datele modificate sau utilizand link-ul de “Actualizare date” din orice newsletter primit.

Drepturile clientului constau in:

 • Dreptul de a fi informat despre cum sunt folosite datele personale ale acestuia, conform cu informatia prezenta in aceasta pagina;
 • Dreptul de a avea acces la informatiile pe care le detine Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala in cadrul platformei biellabiju.ro;
 • Dreptul de a corecta datele personale. Corectia poate fi facuta de catre orice utilizator direct in contul aferent acestuia pe site-ul biellabiju.ro.
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor personale;
 • Dreptul de a se dezabona de la newsletter, SMS sau diverse forme de comunicare;
 • Dreptul de a muta/porta datele sale personale catre un alt serviciu;
 • Dreptul de a depune o plangere catre autoritatile abilitate pentru protectia datelor personale.

Schimbari ce pot aparea asupra procesului de prelucrare a datelor personale

Informatiile prezente in aceasta pagina se pot schimba si imbunatati periodic pentru a oferi transparenta in procesul de prelucrare a datelor personale.

In cazul in care sunt implementate schimbari importante, Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala va anunta direct si imediat ce acestea isi incep efectul.

Munteanu Olga-Gabriela Intreprindere Individuala recomanda verificarea periodica a acestei sectiuni.

Alte aspecte ale magazinului online si aplicatiei pentru mobile 

Scopul permisiunilor cerute de catre platforma biellabiju.ro:

 1. Notificari

Platforma biellabiju.ro are nevoie de acordul utilizatorului pentru a trimite informatii despre oferte si actualizari. 

 1. Locatie

Accesul la locatie este folosit pentru a directiona utilizatorul catre cel mai apropiat magazin.